Gratis nyhetsbrev

Hyresvillkor

Du som bokar

Den som uppger sina uppgifter i bokningskorgen är ansvarig för dom hyrda produkterna. När vi levererar produkterna kommer du att få visa upp giltlig legitimation som skall överstämma med den bokningen som har skett.

Om produkterna går sönder eller försvinner ansvarar du som har genomfört bokningen för att ersätta Mr Rent AB för nya eller för eventuellta reperationskostnader.

Du har rätt att avboka dina produkter senast 1 dygn innan vi ska leverera, om leveransen blir utebliven efter denna tidsramen kommer Mr Rent AB ta ut en ersättning på 300 + moms för adimistrativt och planeringstid.

 

Utkörning

Mr Rent AB kör ut produkterna kostnadsfritt i Tidaholms innerstad. Dom bokningar som sker utanför Tidaholms innerstad tas en milersättning ut på 35 kr milen för samtliga produkter. 

 

Sjävmontering

Du har möjlighet att hyra partytält och spabad så att du själv kan montera. Partytälten är väldigt lätta att montera spabadet likaså. Mr Rent AB ger klara instruktioner samt monteringsanvisningar så att du utan problem ska klara av det själv.

 

Monteringsavgift

Mr Rent AB tar ut en monteringsavgift för montering av tält, varje tält kostar 1200:- inkl moms i monteringsavgift.

 

 

Till sidan Bokningsbekräftelse